söndag 5 januari 2014

Skridskor och Kinamat i Halmstad

I fredags så jobbade Eva så jag och töserna åkte till Halmstad för att åka skridskor. Halmstad arena är en fin anläggning. Vi hängde på låset och fick 1,5 timmes bra skridskoåkning då det inte var allt för mycket folk. Efter skridskorna gick vi en sväng i Centrala Halmstad och sen gick vi på samma Asiatiska krog som jag och Doris var på förra året.

Nu var den dock nyrenoverad och Halmstad populäraste lunchkrog, vi hade tur som var tidiga och fick ett bra bord där vi kunde sitta ostört. Det var kö in hela tiden. det bjöds på en Asiatisk buffe med Sushi mm. Vi åt alla friskt och var tämligen mätta när vi efter en timme lämnade krogen Asian Cousine för att gå en liten sväng i några affärer innan vi avslutade med ett Biltema besök före hemfärden till Glimminge.

     

3 kommentarer:

  1. Hoj,
    Norra provinsen på tråden! Nyårslöfte, är inte farbror för gammal för dylikt? Du vet ju redan hur det blir, eller?
    Men va f-n, friskt vågat hälften vunnet eller som elektrikerna säger friskt kopplat, hälften brunnet. Hoppas ni har det bra där nere i söder, här uppe har kung Bore lämnat kylskåpsdörren öppen. Det är så kallt så att tom snoret fryser!

    Hare
    Lars T

    SvaraRadera
  2. Hej, Lasse Jo du har nog rätt, i alla fall så här långt!! Vi har nu börjat se vinter även här även om vi haft plusgrader fram till denna vecka. Nu är det i alla fall lite vitt ute och i kombinationen med blåst så blir det direkt jobbigt i trafiken. Ungarna längtar efter snön så nu får den komma...
    Kul att höra av dig!
    Hasse

    SvaraRadera
  3. Lugn, bara lugn. Kylan kommer med hjälp av kung Bore. Sitter just o läser på inför en intern 3 dagars utbildning. Tänka sig att de satsar på en gammal gubbe som jag! Ganska fantastiskt att det inte enbart är ungdomen som förkovras.

    Lars T

    SvaraRadera