tisdag 22 december 2015

Lackar mot jul och Aladdin Direktören!

Ännu några granar kvar,
Under två helger har vi nu sålt Julgranar. Trots ett väder som mest liknat ett misslyckat sommarväder med temperaturer på över 10+ har det gått överförväntan. Vi har i stort sett sålt slut på de granar som Jonne levererade.

Har varit kul att sälja och att  på detta sätt träffa kända och okända grannar. Vi har fått flera MMS från nöjda kunder med fina nyklädda Julgranar. Med tanke på hur färska och nyhuggna dessa granar är så hoppas vi på att alla blir nöjda med sina granar långt in i Januari.

Vedförsäljningen var dock ingen succe inte en Björkklabbe har vi sålt...

Osåld ved...;-(
I Helgen så var HN och Karin här och pysslade och åt kvällsmat, det var ett fasligt pysslande men till slut så var det bara Eva och Karin som satt själva och pysslade, ungarna hade gått upp på övervåningen och lekte jordbävning.

På söndags em var vi hos Pernilla och Magnus på glöggmingel, jättetrevligt i deras fina hus, barnen hade fullt upp med hästarna en stor del av tiden.

Svea var med mig på jobbet igår, hon är jätteduktig på att sysselsätta sig själv, som belöning var det lunch på Kinakrogen med buffe som är Sveas favorit, efter jobbet drog vi till IKEA för att köpa en julklapp och lite ljus. Var mysigt att shoppa med Svea,vi rundade med
en korv och mjukglass som traditionen bjuder.
Pyssel pågår bakom Sveas fin Ljus!

Idag jobbade jag min sista dag på IKEA IT i Helsingborg lite vemodigt var det att ta sina grejer och gå. Nu blir det nystart på IKEA IMS i Malmö på det nya året, jag är laddad!

Fick ett sms om en artikel i DI Weekend som handlade om Aladdin Direktören, visade sig var min lillbror Lars som var både fotomodell, expert och Intervju offer.... KUL!! Nyfiken?? Klicka här!!    

Nä nu skall jag sätta mig och vänta på Tomten med alla min klappar då jag varit så snäll i år!!!

GOD JUL!!