lördag 7 april 2012

Påskafton och Vinter..

Idag är det vitt utanför fönstret igen, lite surt då jag hoppats på lite vårväder när man äntligen får vara lite ledig.

Denna vecka har vi faktiskt jobbat hela veckan utan att behöva vara hemma med nån sjuk tvilling.


I Torsdags så var Doris med mig på jobbet. Vi hade laddat upp med dator, böcker och kritor. Det gick jättebra jag fick riktigt mycket gjort och vi kunde ta en trevlig Lunch Doris och jag på en restaurang med Kina och Sushi buffe.  Doris kunde underhålla sig själv och jag tror inte att det var lika långtråkigt som förra året när hon somnade....

Igår så hade jag satt av dagen för att åka och hämta  den TORO 223 D klippare jag köpte på blocket i veckan. Lennart som jag köpte den av bodde utanför Skövde. Det blev en ordentlig resa med stor biltransportsläpa bakpå Suckan drygt 55 mil tur och retur. Allt gick bra och som tur var så blev vädret inte så dåligt som var förutspått tidigare i veckan. Det regnade och snöade i stort sett hela vägen, men det var aldrig halt. Var hemma igen vid 16.00 tiden.

TOROn står nu i verkstan och morrar inför den kommande grässäsongen. Hoppas det var ett bra köp, Lennart verkade vara en ordentlig man och allt verkar så här långt fungera ;-o. Så här stora klippare kan kosta en förmögenhet, det gjorde inte denna. Nu är det bara att hoppas att den håller, delar till dessa är inte billiga..

Även den gamle Gilson är nu igång igen. 
Även den gamle Gilson traktorn är nu igång efter att ha fått en ny drivrem , även om den inte precis går som en klocka så skall den nu fungera att klippa med igen.

Idag har Karin och Henrik och barnen på här på Påskfrukost, annars är detta en dag att genomföra inomhusaktiviteter. Det vart en riktig frukost med Sill, ägg, nybakt bröd och pannkakor mm. Vi vart alla nöjda tror jag. Efteråt blev det lite lek och kortspelande.

Nu kommer solen, men det blåser och är riktigt kallt....