söndag 31 december 2017

GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

Första doppet...
Så var det då strax slut på 2017 ett år till har gått! Låt se vad 2018 kan ge oss.

Nu är vi hemma igen efter en för oss mycket ovanlig Jul som vi firade i San Agustin på Gran Canaria. En vecka utan nåt speciellt julfirande men med mycket bra väder med Sol varje dag och runt 20-22 grader. Lite svårt att bada då det gick mycket vågor i den syd ostliga passadvinden.

Vi bodde jättebra och lugnt i ett "radhus" bara 30 meter från havet, bara en strandpromenad gick mellan oss och havet. Vi tog det mest lugnt och låg på stranden och solade och badade. Lunch oftast "hemma" och sen tillbaka till strandstolarna.

Jag satt mest hemma på vår gård och läste i solen, tror jag hann läsa hela 4 böcker...!

En dag hyrde vi bil och åkte runt till lite olika platser bla Poerto Mogan och en tur upp i bergen. Jag var även inne på att hyra MC en dag men det blev inte av, mest beroende på att jag börjar bli lite skraj, kör inte mycket MC nu för tiden.

Doris solar hemma i radhuser
En dag gick vi också en långtur till Playa Del Ingles, vi tänkte bla shoppa lite men det var Juldagen så mycket var faktiskt stängt. Annars var tex alla restauranger öppna på Julafton.

Tyvärr höll vi oss inte helt friska, jag har hostat en del men först Svea och sen Asta var förkylda med lite feber men var tappra. Lite jobbiga nätter med mycket hostande bara.

En härlig vecka i lugnets tecken, alla var nöjda och överens om att det också var helt OK att åka hem efter en vecka. Själva resandet flöt också på bra inga förseningar eller strul alls.

Väl hemma igen så möttes vi av blåst och hällregn på Kastrup, allt var sig likt hemma...

Jag har hunnit jobba två dagar men också hunnit serva nya bilen, bytt bromsskivor bak och fått Motorvärmare monterad av Rickard i Öllöv. 



På vag till kvällsmat på lämplig krog

Svea uppe bergen

Töser och tjock gubbe i Poerto Mogan

Kollar på fiskarna

Julmiddag på Addio Mare

Mer julmiddag..

Julaftonssolning...





på promenad till Playa Del Ingles..

Vår strand i San Augustin


Minigolf töser.. riktigt duktiga...


Sista doppet innan hemresa i fm solen...