måndag 28 september 2009

Höstkänning


Helgen gick som vanligt fort. I fredags var det surpriseparty från grannarna som kom med "flyttgröt" i form av blomma. Vi fikade och käkade äppelpaj. Det var jättetrevligt, känns verkligen som om vi har fått bra grannar.

På lördags morgonen var jag uppe norr om Halmstad och hämtade begagnade fönster jag köpt, tanken är att jag skall ha dessa i källaren bla. 10 justa fönster för 500:- och en balkongdörr på köptet. Han jag köpte av var jättetrevlig vi pratade bilar och MC. Vilken fin kust det är där uppe mer klippor som vi till stora delar saknar på Bjäre.

Jan-Erik och Ingela var och hälsade på, saknar verkligen våra Svensköpsgrannar. Jag och Jan-Erik umgicks mycket, nästan dagligen under våren.
Vi var uppe och titta på spelet på logen för att se om vi skulle kunna få igång det. Det saknas en motor men Jan-Erik trodde att han hade en hemma. Praktiskt om vi kan få igång den för då kan vi enkelt hissa upp saker på logen.

Söndagen var vi och tittade på fönsterbrädor, har en ide om att använda bänkskivor i ek som vi kapar i rätt storlek. Jag tror att det blir bra och spar mycket pengar.
På eftermiddagen var vi nere och ränsade lite busk vid vår infart, det blev 3 stora lass på traktorkärran. Asta och Svea var med och hjälpte till och åkte gärna med på kärran när den var tom.