torsdag 15 juli 2010

Regn

Just nu regnar det utanför fönstret, det är efterlängtat av bönderna här. Tyvärr ser det inte ut att bli mer än några skurar idag. Prognosen fram mot helgen verkar fortsatt sol. Det har varit ett fantastiskt semesterväder så här långt. Skall man jobba så har det varit för bra.

Jag var i Svensköp igår och sov över hos Jan-Erik, Ingela och Tomas. De har kommit riktigt långt med "Elsas" huset. Det är i stort sett klart för att gjuta det nya golvet inne. Jag gjorde inte så mycket nytta denna gång. De skall nu igång och börja rikta upp utsidan på huset och förbereda för de nya fönstren. Det kommer att bli ett fint hus när det blir klart. Gården ligger så fint!

Sussie, Malin och Anton skall idag fortsätta mot Åhus och beachhandbollen där efter ett par fina dagar här hos oss, med mycket bad och lite turistande. Igår tog vi en traktortur runt på marken, var perfekt nu då Anders har huggit det nysådda kornet och vallen så vi kunde köra runt utan att förstöra något.

Har inte lyckats med att hitta nån "ny" bil. Var och tittade på en tillsammans med Jan-Erik och Tomas, men jag backade ur då den varken lät bra eller gick bra i motorn, synd det var annars en fin bil. Jakten går vidare!

Även en uppdaterad traktor står på önskelistan!

Idag kommer Eltjänst och skall dra lite el ute i stallen så att vi får nya uttag och ljuse bla i potatislagret.