lördag 5 februari 2011

Vårvindar?

Idag har vi haft vårvindar över Bjäre. Friska såna men i kombination med sol så fick man en föraning om våren.
Idag hade Asta och Svea premiär att gå på Bio. Lilla Anna och Långa farbrorn stod på programmet och det var två uppspelta tjejer som gav sig iväg till Ängelholm. Doris var också med och skulle gå själv på stan och shoppa, även detta var premiär. 

Asta och Svea uppskattade Bion mycket och frågade direkt när de fick gå igen. Dom satt som tända ljus under hela filmen. Jag tror att Doris shopping int blev så lång som hon trott och fick nog vänta en stund innan de änrligen kom ut från Bion.

Igår var jag på ledarfesten i VK IF det var trevligt!. Vi började i kallbadhuset i Båstad med bastu och poolbad, ja det fanns ju de som var i havet också, dock inget för mig som är århundradets badkruka och knappt badar i havet en fina somrar. 

Sen var det fest på IP, med god mat och trevligt umgänge. Kul för mig att vara med och lära känna de andra i föreningen. Jag var väl hemma strax innan midnatt inte helt nykter!

Idag var jag först lite trög i steget, men sen så kom jag i alla fall ut med röjsågen och röjde lite mer busk nera på marken där vi skogade för två år sen. Det finns mycket kvar men nu har jag i alla fall börjat. Det blir i alla fall fint där det blir röjt.

Skall köra ett pass till imorgon om det inte spöregnar.  Skall också ta hand om veden jag klöv i veckan. Bu har jag ca 15 kubik klyvd ved som skall torka över sommaren. får svårt att göra av med allt själv, skall föröska sälja lite också.