fredag 3 februari 2017

Utan Gallblåsa..

...går nu livet vidare. Opererades förra fredagen och har nu återhämtat mig en hel del. Titthålsoperation blev det, men det ser snarare ut som jag är skjuten med kulsprut, 4 hål har jag i magen. Har varit rätt öm i magen underveckan men annars har det gått bra.

För två veckor sedan var vi Stockholm och begravde Ann, en mycket värdig och fin begravning. Lars var stark och höll ett mycket fint tal på kaffet efter begravningen, RIP Ann.

Efter begravningen gick vi hem till Lars och käkade middag med "hela släkten" den är inte så stor men alla mina barn var där utom Doris som valde att stanna hemma och prioritera skolan. Även Tage var där som nu vuxit till sig ordentligt, kul att träffa honom det blir ju inte så ofta.

Tack Lars och Elin att ni orkat fixa så mycket även för oss med sängar , lunch, skjuts mm ni är fantastiska!

Efter ett dygn i Stockholm flög vi hem igen pga rätt så mycket att göra både för Eva och mig på jobben.

Idag har jag varit på lite utflykt, var rätt rastlös av att bara gå hemma. Åkte till Svensköp och hälsade på Jan-Erik och fick en kort skogspromenad och en fika och lite ljug vid köksbordet. Passade också på att åka förbi Linderöds Träindustri och fick träffa alla bröderna och Rickard, var länge sen nu. Tänk att det är 8 år sen vi bodde i Svensköp, saknar att åka dit och köpa byggprylar och snacka lite skit....

Vi saknar fortfarande vintern på Bjäre, men det ryktas om att det skall bli kallare nästa vecka, skulle kunna vara kul om vi kunde komma ut och åka skridskor på nån sjö. Tveksamt när jag kan vara reda att stå på skridskor igen men kanske om ett par veckor.

Doris åker runt i sin fina A-traktor, vilket ger henne en fantastisk frihet när vi bor som vi bor. Vi slipper dessutom alltid ställa upp och skjutsa hela tiden. Suzukin går som en klocka.

A2:an funkar också fortfarande bra även om den fortfarande tänder motorlampan och säger 17439 gärna direkt efter kallstart.....men den går som ett skott  igen!