torsdag 3 mars 2011

Var är våren?

...visst ja, det är bara början på Mars och Mars är ju en vintermånad. Tyckte dock att jag kände lukten av vår/naturen idag. När det är kallt kännar man inga dofter, ja förutom Anders och Britt-Marie stall då förstås.;-) (jag har inget problem av att det luktar kossa, då känner man att man bor på landet).

Veckan har rusat på, haft rätt mycket på jobbet denna vecka så då går dagarna fort.

I måndags var jag på Styrelsemötet i VK IF igen, snart börjar fotbollsäsongen då lär det hända mer.

Idag har jag jobbat hemifrån så då har jag hunnit lite mer när jag slipper sitta på vägarna. Var och hämtade 175 meter råspont hos NPN i Grevie i em som skall bli nytt innertak i stallet. Just nu är det kaos i stallet men det skall väl förhoppningsvis på sikt bli bättre.

Pontus kom över och hjälpte mig att lasta upp all råspont uppe på takbjälkarna så  att bara är att börja lägga den nya taket. Pontus hjälpte mig också att kapa lite i stenväggen så att jag skall kunna montera den plåtdörr jag köpte för en tid sen. Hur skulle jag klara mig utan Pontus?

Eva håller på och laddar upp inför Lingon och Blåbärpartyt vi skall ha här hemma genom att vara på Liundas party igår för att titta på sortimentet. Själv var jag hemma med Asta och Svea och när de hade somnat sov jag snart i soffan.

I helgen har Doris fotbollscup i Grevie.