måndag 26 oktober 2009

Björn på besök


I helgen var Björn på besök åkte själv hela vägen från Stockholm. Björn var med och rev precis i början på renoveringen så Björn vet hur det såg ut och kunde ändå konstatera att lite framsteg har vi ialla fall lyckats uppnå.

Vi hann med en liten ytflykt på Bjäre även om vädret denna helg var av det gråtrista slaget. Vi hann också jobba en hel del. Vi satte upp en ny gårdsbelysning som vi utan Björns envishet inte hade fått upp.

Denna turkiska lampa måste vara den överlägset sämst hopskruvade och testade lampan som nånsin lämnat en fabrik. Vi fick skruva isär den helt och hållet och koppla om alla trådar, vi hittade i alla fall minst 2 felkopplingar och slarv. Men nu sitter den ialla fall på laduväggen och lyser upp gården och bilparkeringen med sin 125 w kvicksilverlampa.

Jag passade på att fylla år på lördagen, lika många som Stenmark fast jag kanske inte är lika vältränad som Stenis. Det var 2 små tjejer som inte ville sjunga för pappa men de hjälpte gärna till att öppna paketen!


På lördagen började vi också lite med pärlsponten inne i köket. Jag var sen på hockey i Ängelholm och såg Rögle - Djurgården 1-3. Djurgården var riktigt bra och stabila. En jättetrevlig ishall i Ängelholm det var bra tryck trots att Djurgården var överlägsna. Jag får tacka min kollega Magnus för att han bjöd med mig.

Efter hockeyn så kom även Jan-Erik från Svensköp över, vi grillade drack öl snackade lite skit. Jan-Erik sov också över så på söndagen hjälptes vi åt med att sätta pärlspont i trappen, ett riktigt pillgöra då det var mycket olika vinklar att hantera. Jan - Erik hade dock en bra ide att göra mallar av papp som vi använde så det blev riktigt bra! Vi hann nästan klart med hela trappen, det blev en sida kvar som jag skall ta i veckan tänkte jag.

Vi kämpar på!