fredag 12 november 2010

Golvet lagt

Ikväll blev jag äntligen klar med det nya loftgolvet. Jag har varit tvungen att ta det lugnt i veckan för att spara mina armar. men nu är det på plats endast några detaljer återstår att fixa. Nu kan vi börja använda loftet ordentligt vilket gör att mycket mög vi har nere i stallet nu istället kan flyttas upp på loftet.

När vi flyttat upp grejerna till loftet skall jag riva resten av den gamla mögiga stallinredningen, det blir en fin brasa att värma sig vid ;-).

Det får dock vänta för nu är det dags att börja med stallet. Pontus har lovat att komma och hjälpa mig lite.

Belysningstolparna är nu klara och inkopplade Andreas från Eltjänst var här och fixade. Nu har vi lyse på vägen in. Det blev mycket bra! Nu återstår att skotta igen det vi grävde upp. Det får dock vänta lite då jag nu är helt utan traktorer. Bägge traktorerna är inlämnade för "service". Har mäkt att mina maskiner nu har en tendens att gå sönder i par. Förut var det gräsklipparna nu är det traktorerna, bra att ha två för då är det alltid nån som funkar ;-).

Idag var det fotografering på dagis, så både Asta och Svea var tvungna att duscha och tvätta håret i morse.

Doris var på party hos Matilda, oklart om det var någon chansfrågning på gång..;-)

Imorgon är det Tupperware party i Glimminge. Eva har bjudit in alla grannarna och Karin och Sofia är här och skall sova över, det har varit rena tonårsfnittret i vardagsrummet i kväll.

Skitväder är utlovat till helgen, vi håller i hatten.............