söndag 3 juli 2011

Värmen tillbaka

Nu vet jag vem den krullhåriga på bilden är Joe Tempest är det väl på en gammal bild.

Hann inte mer än skriva förra inlägget om regnigt väder förrän värmen var tillbaka. Rent tropisk värme både lördag och söndag.

Igår så slipade jag delar av stallgovet för att fixa till några ojämnheter. Nu är det fin skall nu bara få tag på något att behandla golvet med så att dammet binds och så att det blir lite tåligare mot fläckar. Det skall fixas i veckan. Sen är det dax att börja med att börja regla upp innerväggarna.

Idag var tjejerna först på invigningen av Tennisveckorna som var en lite långdragen historia fast Måns Zelmerlöv var med. Tjejerna var inte så imponerade. Efter detta så var det läge för stranden i det 27-gradiga vädret.

Jag var hemma och målade väggarna i rummet i källaren som niu börjar likna nåt skall börja lägga klinkers där imorgon bitti tänktejag.

I kväll så var det Pizza på stranden med ett par andra familjer från "byn", det var en suveränt fin kväll på stranden. Tyvärr så ramlade Doris på bryggan och skrapade upp sig riktigt ordentligt, är lite förädiskt med hala träbryggor. Vi tror att det har gått bra, men hon är lite skrapad och blåslagen, hon slog dock inte i huvudet.

Imorgon är det möte i VK IF och även Vägföreningsmöte. Jag skall åka till Jan-Erik i Svensköp och hämta lite grejer att behandla det nya betonggolvet med. Får se hur vi får ihop detta!