fredag 15 juni 2012

Snart semester

Nu går veckorna fort 1 vecka kvar till semestern och det märks polarkylan ligger kvar som ett lim på Bjäre...... Skall bli skönt med semester i år då vi inte har så mycket byggprojekt på gång kommer att bli mer tid att vara "ledig". Vi har i huvudsak lite målning som återstår. Får se om jag kan börja lite med Skärmtaket på baksidan av Stallet.

Doris på plats i försvaret...
Förra helgen så hade Doris fotbollsmatch mot Stattena och de vann igen med stora siffror denna gång 8-3. Det går riktigt bra för tjejerna nu, de har vekligen utvecklats.

Styrelsemöte i VKIF i tisdags kväll klarades också av.

I onsdags så hade vi en teamaktivitet på jobbet där vi åkte till Danmark och Tivoli för femkamp. Det var samma kväll som Danmark spelade mot Portugal och Danskarna framför Storbildsskärmen på Tivoli slets mellan hopp och förtvivlan. Det var annars en mycket trevlig em kväll, där vi bla tog en pilsner på torget i Helsingör innan vi drog vidare till Köpenhamn. Jag var hemma nöjd eftermidnatt.

Doris är inbokad på ett ridläger veckan efter midsommar utan för Hjärnarp, detta längtar Doris redan efter första sommarlovsveckan har varit lite seg att gå hemma. Men i går var Vilma här så då gick det ju bättre.

Idag tar Axel studenten i Kristianstad, så det bär av till den festligheten framåt lunch. Tyvärr ser det ut som jag och Asta blir tvungna att avstå då Asta tyvärr har lite feber och ont i halsen.