lördag 21 mars 2015

Hösten - Våren 1-1

Eva 28 år
En hel månad sen förra inlägget nu får jag skärpa mig!

Våren var här och vände, vintern har vi inte sett till i år, kanske nu den kommer! Fantastiskt väder i Torsdags när jag jobbade hemma, lunch promenad i solen utan vinterjacka och nästan ingen vind. Hann se 3 Rådjur, 2 harar, Hackspett och dessutom ett stort streck med Tranor på väg norr ut.

Doris är igång med fotbollen på allvar nu har spelat flera matcher med U och Damlag de senaste veckorna. Senast blev det utspelade av Skrea på Planteringens naturgräs.

 Eva har satt fart med målning av fönstersmygarna i köket och på nedervåningen på tiden då vi snart bott här 6 år, dock är vi ursäktade då strulet med fönstren bidragit. Vi skall nu också gör klart köket som blev sinkat av allt strul med golvet som Siffes inte kunde göra rätt.

Gjerdesåg köpt av granne Magnus,
vad jag skall med den till tja......
Jag har rensat en hel del busk nere på marken, ett evighetsjobb men tar man lite i taget så vinnar man nog även det slaget. Ser rätt hyggligt ut nu överlag runt vår mark tycker jag.

Har även börjat jobbet med att jämna till på andra sidan bäcken nu när det börjat torka upp skall försöka så gräs där om några veckor.

Eva fyllde  ca 28 år i går och blev firad med Vas, Örhängen och Smyckeskrin av mig och töserna. Sjöng och hurrade gjorde vi också.

Jag och töserna var i Ängelholm och handlade presenterna till Eva avslutades med ett bra mål mat på Telegrafen innan vi mätta vände hem till Västra Karup.

Förra helgen så fixade jag också en pall med finkluven tändved då vår säck med tändved nu var slut efter två säsonger.

Asta och Svea har börjat med friidrott i Båstad, de har nu varit med 3 ggr vi skall köra en gång till sen skall vi ta beslut om detta är nåt vi skall fortsätta med. De har i alla fall så här långt varit entusiastiska till höjdhopp, längdhopp, häcklopps stafett mm.
8 års kalas på Busfabriken i Ängelholm

Nu närmar sig påsken med stormsteg, skall bli skönt att vara lite ledig igen.

Grabbarna grus från Stockholm planerar en grabbhelg hos oss i Juni eller som Stefan kallar det Arbetsläger. Får se om vi inte skall kunna ha lite jobb över även denna gång för detta glada gäng.
Skall bli kul att träffa dessa gamla kompisar igen brukar bli många skratt.
Familjekalas för Asta och Svea
Nickövning  i Glimminge plantering