söndag 19 april 2015

Dortmund - vi hade också tur med vädret

Studiebesök i IKEA Dortmund DC
Var på tjänsteresa i veckan till Dortmund. När vi kom ner slog en 25 gradig värme emot oss, nästan som på Mallis. Vi ko ned ganska sent och skulle bara äta och lägga oss för att vara uppe tidigt nästa morgon. Blev middag på uteservering på en Italiensk restaurang i närheten av vårt hotell.

Hem igen i fredags och var hemma vid 19.30 på kvällen. Trots att vi inte hade några sena kvällar i Tyskland så är man ändå mör när man kommer hem.

Lördagen bjöd på ett soligt väder men en envis nordvästlig vind höll värmen borta. Det var stor premiärhelg för seriespelet i fotbollen. Alla tre töserna hade premiär, Asta och Svea sin allra första seriematch som tyvärr blev en hedersam förlust mot Eskilsminne med 0-3. Töserna var ändå duktiga men två snabba mål i början ställde till det.

Dan med en Tysk portion...
Både Damerna och Herrarna hade hemma premiär i andra omgången av serien. Damerna började och tog en övertygande seger över Råå med 6-0 efter bra spel, kunde varit mer.

Herrarna fick bita i gräset där Kågeröd stod för ett i alla fall för dagen övermäktigt motstånd. Hyggligt spel men en missad straff i första var det närmsta VK kom.

Själv så var jag hemma på fm och fixade med den jord jag fått levererad. Jag jämnade ut med traktorn och efter en del meckande så tycker jag nog att det blev riktigt bra. Nu får vi finputsa för hand och så gräs  så blir det ännu mer att klippa, men hellre det än att behöva springa runt med röjsågen.

Idag står lite trädgårdsjobb och vårrustning av båten på schemat. Lamporna i badrummet har också lagt av så där skall jag väl också försöka felsöka lite.


Jorden fixad... dax att så.

Asta och Sessan