söndag 3 mars 2013

Så vart det helt plötsligt Mars..

En rätt lång och kall februari är nu över. Våren känns fortfarande en bit bort även om det töat ordentligt idag och den mesta snön försvunnit. På bilderna från idag ser det skönt ut men en bitande kall vind tog bort all vårkänning. Men det pratas om att man skall försöka börja sätta potatis redan i veckan som kommer...

Förra veckan gick i jobbandets och sjukdomarnas tecken. Asta var en dag på dagis innan hon hade febern tillbaka igen denna gång dock också förkyld.

Svea var förtvivlad när hon inte kunde hänga med på simskolan i torsdags, men jag avledde lite av hennes fokus på detta med att ta henne ned till "vår" strand. Där det inte var nån trängsel på seneftermiddagen vi gick på upptäcktsfärd och kolla de på alla grejer och is som spolats upp på stranden, det är en mäktig naturupplevelse att vara på stranden så här på vintern.

I helgen har även jag lyckats bli förkyl med feber hoppas kunna jobba imorgon då jag har ett viktigt möte jag skall leda.

Vi var ute en sväng i trädgården idag på fm innan jag gick in igen och såg upplösningen av Vasaloppet. Tjejerna var runt på tomten och kollade på allt som kommit fram när snön nu har försvunnet. Mitt på gräsmatten lyckades vi hitta både snödroppar och vinterjäck  (stavas det så,jag och blommor, jag brukar kalla dessa för gulsippor...).

Var också uppe en sväng på marken och kollade vad Anders hade rensat utmed stengärdena längst upp där de är ett riktigt härke som ingen har röjt på 25 år minst. Han har gjort ett jättejobb, det blir så fin och ser så välskött ut istället för all denna ris som var där innan. Tyvärr är detta bara en början då det är en hel del kvar att rensa, men är man bara envis så......
Eva är med , sitter uppe i Äppelträdet..