söndag 4 september 2011

Trög bloggat

Det har varit lite trögt sista veckorna efter semestern med bloggandet, kanske är 2,5 års krisen...;-).
Mycket annat har tagit mycket av min energi, bla så har det nya jobbet tagit en hel del energi, mycket nytt och en massa nya kontakter.

Stallbygget löper på men går trögt då det inte blev mycket tid i veckan som gick. i onsdags så hade jag det gamla ledarteamet här på middag på kvällen, Karolina, Fredrik och Robert. Innan middagen så var vi på Birgit Nilsson museet kul då ingen av de andra ännu hunnit besöka det. Det blev en uppskattad mycket lagom aktivitet.

Vi hjälptes åt att fixa middagen som bestod av grillad lax med tillbehör. En mycket lyckad kväll. 

På Torsdagen så hade jag teamdinner med mitt nya team. Bowling följt av middag på Harrys i Helsingborg. Det var mycket trevligt. Harrys var en positiv överraskning ser lite sunkit ut utifrån men var en fin lokal högt i tak och med utmärkt mat.

Veckan har löpt på annars med Doris fotboll och Ridning i Hemmeslöv som verkar funka bra även om Doris längtar tillbaka till Hästarna och Gunilla i Troendtorp.

Asta och Svea hade sin andra fotbollsträning i Onsdags dom är "stenpå" superengagerade och tycker det är så kul, en bra början i alla fall.


Asta och Svea var också och klippte sig i fredags och fick så fina flätor i håret.

Eva och Doris åkte till syster Sofia i fredags kväll för att hjälpa henna packa inför hennes flytt, Doris passade också på att träffa Mormor och Morfar och få rå om dom lite själv. De kom hem först sent Lördag kväll igen.

Jag och Asta och Svea var hemma. Asta och Svea var en stund på förmiddagen hos Hedda och lekte. Jag var i stallet och monterade råspont. Lasse kom förbi med grävaren och hjälpte mig att gräva lite, skönt att slippa gräva för hand.

På eftermiddagen så sprack det upp efter en lite grå och  regnig morgon och var riktigt skönt ute, tjejerna var mycket ute och lekte så jag kunde lägga rätt mycket tid i stallet så nästan hela norrväggen blev klar. Går rätt så fort om det inte är en massa klydd med passning vid fönster etc.

Idag har Doris fotbollsmatch och vi skall ha gäster till lunch och vädret verkar vara sista sucken på sommaren....:-)