söndag 21 augusti 2011

Sommaren förbi..?

Så var i alla fall semestertiderna förbi. Dag att komma in i vardagen igen.

Första veckan på jobbet har varit mycket lugn, fortfarande många som har semester. Denna vecka lär det börja på allvar.

Doris har nu börjat i 4:an och fått nya lärare. Verkar funka bra, Doris gillar ju verkligen skolan.

Doris har också börjat ridningen på sin nya Ridskola i Hemmeslöv. Lite längre att åka för oss men Doris verkar nöjd så långt i alla fall.

Jultidningarna kom också i veckan och Doris satte genast fart och började sälja, hon har verkligen energi och fokus på detta.

Doris spelade match i går mot Vejby här hemma på IP. De vann med 5-1 VK F10 gjorde en kanonmatch och Doris var också jätteduktig längst bak som back, bröt många bra lägen för Vejby. Kul för tjejerna med en seger igen!

Var föresten också och kollade på A-laget i onsdagskväll. De gjorde en kanonmatch med Eslöv som också ligger högt i tabellen. 5-0 fast matchen var jämn men VK if gjorde målen på ett flera gånger helt briljant sätt. Diregenter var Anton (2mål) och Nille. Anton var sällsynt svårtstoppad denna afton. KUL!

Asta och Svea har varit hela veckan på Dagis där det nu kommer lite nya barn.

Jag har jobbat vidare med stallet och börjat att klä väggarna och förbereda för el och vatten dragningen. Det går ganska sakta då det ny endast är fritid som kan tas i anspråk. Men det börjar så sakta likna nåt. Mycket jobb återstår dock med väggar och fönsternischer mm.

Eva har fixar en hel del i trädgården. Igår blev häcken rensad och klippt den har faktiskt blivit riktigt fin den som var så förvuxen.

Igår så var jag ute med röjsågen och röjde gräs igen det var länge sen och behövdes verkligen, nu är infarten och trädgården i alla fall röjd. Som vanligt var det också dags att klippa gräset. Rekordsommar för gräset!