lördag 13 juli 2019

Semester, Padel, Tennis och Fotbollsläger

Lars och Hannes grillar
Så var det semester dax igen både Eva och Jag har nu semester några veckor, vi kommer nog mest att vara hemma detta år.

Har hänt en del sen jag uppdaterade senast, detta år har det varit en mer normal svensk sommar även om det igen är mycket torrt, bäcken håller på att sina igen. Bönderna hoppas på regn, mycket regn.

Asta och Svea har varit på Fotbollsläger i Helsingborg , Ravelli camp. En kul vecka där de bodde och tränade ihop med 15 andra töser. Glada men trötta Tjejer hämtade jag och Eva hem en lördag fm.

Jerka Rörtröm
Doris jobbar både med Päreplockning hos Lasse och på Båstad Golfklubb.

Vi var i Stockholm i början på Juni och Firade min bror Lars som fyllt 60, trevlig dag ute på Årsta havsbad, med ett härligt väder. Som vanligt behövde man inte gå hungrig!

Vi hann även med en sväng förbi farmor och sen vidare till Lovisa, Emil och Tage i Kolmården. Kul att träffa dom och Tage det var länge sen han har blivit stor. Hoppas de kommer ner några dar i sommar.



Tjockis!
Midsommar firade hos Wreifelts, som vanligt mycket trevligt och god mat och dryck. Detta året toppade vi det med vattenvolleyboll, kul men ganska svårt. Härligt med Poolen!

Jag blev inbjuden av min gamla kompis Nicke från Stockholm på Padelturneringen i Båstad. Det var kul med Padel många spektakulära bollar. Blev även en pilsner på kvällen på Peppes som after Padel. Trevligt länge sen jag var på nåt sånt.

Jag Doris och Jacob var också där på finalen på söndagen men puh det var 32 grader varmt och det var varmt på Centercourten. Nicke löste även det och bjöd på en öl från ADDPRO.

Min gamla kompis Björn och hans dotter Therese dök också upp och hälsade på på hemväg från Tyskland, vi fixade en övernattning och frukost, Björn bjöd på Tyska korvar som vi grillade, Svea gillade dom , jättegoda även om vi redan ätit.

I veckan har det varit Damtennis vecka i Båstad, jag har varit nere en eftermiddag med Asta och Svea, kul att titta lite på tennis och att vimla lite bland folk och äta Mjukglass!

Skolavslutnings fina Töser
Idag har vi haft vår årliga Loppmarknad vid Mäsinge Kvarn. Mycket folk och varmt, jag sålde verktyg mm ett djävla prutande men jag höll emot så gott jag kunde. Eva , Doris Svea och Asta var också där och jobbade och slet både med uppackning, försäljning och städning. Själv köpte jag en slang! Länk till film!

Kommande vecka skall Asta och Svea till Gothia cup med F14 laget från VK. 6 Dagar i Göteborg, blir säkert ett äventyr, jag och Eva åker nog också upp nån dag och tittar. 


Vattenvolleyboll




Krabbfiske

Padel i Båstad

Klassiker

Gyllene tider , fint väder men lite kyligt på sen kvällen.

På Damtennisen