söndag 29 maj 2011

Frukostgäster

Denna helg har vi inte haft några gäster, ja förutom våra nya bekantskaper som dykt upp till frukost på andra sidan bäcken både lördag och söndag, en Rådjursmamma med sitt lilla kid. Kidet kan inte vara mer än några dar gammalt och är vrkligen som bambi på hal is över stockar sten. Det har dock varit ett populärt inslag för tjejerna som hängt länge i fönstren för att se vart de skall ta vägen.

Häftigt att bo så här med naturen in på knutarna. I och för sig så var ju inte ådjur speciellt ovanliga i trädgården hemma i Stockholm heller, men här är det mer på "riktigt".

Helgen rusade på snabbt förbi. Doris spelade fotboll igår, var i Viken och spelade och förlorade denna gång med 1-3 de hade dåligt med avbytare.

Helgen har bjudit på ett osedvanligt skitväder, blåsigt och eftermiddagsregn bägge dagarna.

Jag har jobbat med Traktorvagnen och byggt nya lämmar, både snickrat och svetsat. Det börjar likna nåt är inte så många timmar kvar innan den är klar, sen skall den målas också förstås.

Eva har fixat med marken runt lekstugan som skall jämnas ut och sås gräs på. Ta hand om stenar och stubbar har fixats.

Idag var Eva och tjejerna och shoppade i Helsingborg, bla stod present till Elin på programmet. Jag tror nog att lite sommarkläder även inhandlades. Själv var jag på Jula i fredags och shoppade jobbebyxor och T-shirts så nu klarar jag mig ett tag.   

Skönt att det nu är en kortvecka vi har framför oss, jag skall vara ledig från IKEA på fredag men nån semester blir det inte det blir jobb på gården i stället. Förberedelser för att gjuta nytt golv i stallet står bla på agendan.