söndag 27 oktober 2013

Ingen Ford på våran gård....

Så har vi då, mot det gamla orspråket, blivit med en Ford på gården. Efter en hel del kollande så blev det helt otippat en Ford Galaxy som kommer att frakta oss för en förhoppningsvis lång tid framåt. Evas önskan att igen ha en 7-sittsig bil att skjutsa gubbe och ungar i har nu infriats.

Så här glad var Björn Mårtensson på Nilsson och Lind
när han sålt Forden till oss..
Honda FR-V, Citroen C8:or mm förkastades innan vi valde Forden. Det bidrog ju klart att vi fick ett hyfsat bud på den strulande Suckan som nu snart har gjort sin sista dag hos oss.

Forden är en 07:a så alltså lång ifrån ny.

Annars har denna dag varit tung... gårdagens Årsavslutning med VKIF i Bygdegården har satt sina spår.  Men det var en mycket trevlig tillställning så det får det vara värt. Satt i baksätet ned till Lund där vi köpte bilen.....

Vi har idag plockat undan det sista av sommaren och ställt in i stallet. SMHI har börjat prata om storm fram emot tisdag. så det är skönt att inte ha saker lösa som kan blåsa runt på gården.

I veckan så fyllde jag 57 år och blev firad av skönsjungande töser, sin fick jag fina presenter. hantlar som jag skall träna upp min kassa axel med och arbetshandskar för vintern.

Doris fyller 12 år imorgon och har redan fått sin hett efterlängtade iPhone, men fick idag ytterligare paket som lillasyster Svea slagit in helt själv medan jag, Eva och Asta var i Lund och köpte bil.