måndag 11 oktober 2010

Inlines i solnedgången

Har varit hemma idag med både Asta och Svea som är hostiga och förkylda igen. Har ändå hunnit jobba lite och fixat lite annat också. Det har igen varit en strålande höstdag på Bjäre, men det har jag tyvärr för det mesta fått njuta av genom våra fönster.

Igår så fick jag iväg en offertförfrågan på material för renovering av stallet, tänkte försöka få hem så mycket som möjligt på en gång hemkört och klart.

Igår fick jag också hjälp av Pontus att åka och hämta två begagnade telestolpar som vi skall använda som lyktstolpar till infarten,  det var en djävla tur, även fast vi delade dom så var det nästan blodsmak i munnen när vi skulle lyfta på dom på släpet.Nu skall jag bara försöka få hjälp av Lasse att gräva lite och sen är det dax för Eltjänst att dra elen och koppla in de nya lyktorna. Innan eltjänst så skall jag också gjuta fast stolparna i marken, betongen är redan inköpt.

Jag han även med att ta ut bägge motorcyklarna och tvätta dom efter att jag mögat ner dom när jag rev loggolvet. Jag startade också upp GPZ 900 an som inte varit startad sen vi flyttade in. Den startade snäll och vid provturen så var de flesta av de 115 hästarna kvar :-o.

Nu verkar kopplingen på 320 riktigt att ha tackat för sig, den tar nu helt plötskigt i nästan golvet. Såg också att dieselpumpen läckte så det skvalade. :-(.

Säsongens sista gräsklippning gjorde jag också idag (fast det har jag visst trott tidigare också).

Jag glömde att skriva om min Inlines tur:
Tog en sen Inlinestur på vägen mot Torekov där asfalten är relativt slät och fin. Det var helt vindstilla och solnedgång i havet mötte mig på utvägen. På hemvägen skymtade jag månen som en skärva över Kullaberg över havet mot söder, rena rama "naturporren". ;-)