söndag 24 oktober 2010

FN - dagen

Idag är det FN-dagen och allmän flaggdag. Det är dessutom min 54:e födelsedag.

Det är dett djävla skitväder så jag kan inte heller idag gjuta mina telestolpar. Skall se om jag tar ett pass med motorsågen och rensar lite vid stengärdet in till Pontus och Linda. Det är en bit stengärde där som ej är rensad. Bla är där en stor Ask som skall ned som skymmer solnedgången på sommaren ;-). Tyvärr det ett riktigt härke med snår också. Måste köra kortare pass med sågen mina armar pallar inte heldagar längre.

Igår så tog jag hand om och klyvde upp den ved som blev när jag rensade på andra sidan gården. Blev väl nån kubik ved till.

I fredags så hade Doris fotbollsavslutning med Bowling och Tacos i Båstad vilket var populärt. Själv var jag en sväng till Tollar och Svensköp. Jag hämtade lite kamindelar hos mormor och morfar i deras nya hus i Tollar, det var jättefint där. Sven var jag hos Jan-Erik och Ingela och fick hjälp att fixa en del till gräsklipparen och överlämnade en mall för ett trappräcke till yttertrappen som jag hoppas att Jan-Erik hinner hjälpa mig med innan jul, så vi får upp farmor för trappen;-).

Idag skall Doris och jag åka till Ängelholm och åka skridskor nåt som Doris verkligen längtar till.

Svea är snorig och hostig nu igen, detta har verkligen varit en snor och hosthöst så här långt!

I veckan skall Eva till Danmark och jobba och jag skall två dagar till Malmö håller tummarna att vi håller oss friska.