söndag 19 juni 2016

Prague

Rusar mot midsommar, mer normal Svensk sommar nu men fortfarande mycket torrt. Töserna har slutat skolan och står inför ett långt sommarlov. Doris skall igång med Päreplockning kommande veckan.

Veckan som gick var jag 2,5 dagar i Prag för att delta i ett User Council för en av mina leverantörer tillsammans med andra kunder world wide. Jag hade förmånen att få hålla en presentation om IKEA och vårt samarbete med Leverantören. Gick bra många kom fram och Tackade efteråt, KUL!

Tyvärr blev det mest jobb men jag och min kollega Lars  anlände kvällen före och vi hann med att gå en runda på stan och sen även hitta en restaurang i en mysig gränd där vi intog kvällsmat. Jag var också duktig och var uppe tidigt bägge mornarna och var ute och gick knappp 1,5 timme bägge dagarna. Prag är verkligen en fantastisk stad, fantastisk mix av olika byggstilar från olika decennier mysig gammal stad som skonades under kriget och vilka broar. Vänliga människor och bra service inte mycket att klaga på...  Mycket Lyckat!

Igår så var vi i Svensköp och firade Ingela som fyllde "moppe" (Ingela är jämnårig med mig). Trevligt gardenparty i ett väder som lagom sprack upp när vi kom lite sent efter att tjejerna hade haft fotbollsmatch och våravslutning med Hamburgare på IP.

I veckan skall jag ut och resa igen, denna gång till Hamburg men det blir bara en överdagen trip för att besöka en referenskund. Sen är det inga fler resor förrän i september, jag gillar ju att vara hemma.

Hade andra punkteringen på stora gräsklipparen för denna säsong, har aldrig haft punka tidigare på den. jag lyckades dock kränga däcket själv med däcksjärn och laga hålet i slangen, rostig fälg på insidan denna gång troligen orsaken, den förra var nog en pigg jag kört på. Så nu är det nyklippt även om gräset inte växer så mycket i torkan!

Tog även med några bilder från Sillen och Makrillen för ett par veckor sedan, då jag var ute med några kollegor, en sån magiskt varm Majkväll, körde nedcabbat från VK till Helsingborg. Hem fick jag fälla upp taket sista biten då det blev för kallt.