måndag 28 mars 2011

Snickarväder

Nu börjar det likna något, mycket sol i helgen som gjorde att det var riktigt skönt att vara ute och jobba. Värmen låter dock vänta på sig. Skrapa rutorna på mornarna gäller fortfarande!

Eva och jag var ute och rensade det sista efter stengärdet mot Pontus och Linda. Det blev flera lass till på traktorn och vagnen. Men nu är det fint där. Skall försöka klippa lite närmare stengärdet i år så slipper vi hålla på och rensa varje år. Blir fint när man kan se stengärdet i stället för en massa Slån och ris. Vi vinner sakta men säkert terräng när det gäller att få det snyggt på gården.

Vi har nu en ny bra eldningshög, vi får dock avvakta till det blir lite grönare och blötare igen innan vi tänder på såg i tidningen att det hade varit flera gräsbränder i helgen, så kul skall vi inte ha det....

I söndags var hela familjen tillsammans på en shopping tur till Båstad, det brukar nästan aldrig hända då jag nästan alltid stannar hemma och fixar med nåt. Nu var jag dock med och köpte två par skor att ha på jobbet.

När vi kom hem från shoppingen satte jag fart med stallbygget igen som vilat lite bla pga min förkylning. Jag fick i det första nya stallfönstret och isolering, vindpapp och gles är också på plats i en första del av gaveln.
Nu är det bara ytterpanalen som fattas så har jag så har jag fixat de första 5 meterna på gaveln. Ser ut att bli jättebra.

Svea är tyvärr igång och hostar nu igen vi får hoppas att Lunginflamationen inte kommer igen. Hon var bara halva dagen på Dagis idag.

Har varit på Styrelsemötet i VK IF ikväll i klubbstugan. Jag levererade vår reklamskylt som skall sitta på stolpen vid infarten på IP. På vägen hem mötte jag Ralle som kom ur duschen efter en första träning på gräs, Nu börjar säsongen på allvar, nu står det inte på innan Doris också kan börja träna utomhus.