torsdag 3 mars 2022

Mars och vårkänning - ur led är tiden


 Livet som pensionär rullar på efter 2 månader. Har dock varit i huvudstaden för att titta på möjligheten att jobba lite och bidra med mina ideer och erfarenhet, låt se.

Töser i backen
Tyvärr har jag också fått tillbaka min struma igen, dock har jag inte varit så dålig denna gång, går på medicin nu igen funkar hyfsat. Kommer att behöva ta bort Sköldkörteln, står i kö..... 

Asta och Svea har nu tagit sina körkort för moppe/traktor så nu är det bara ut att åka med moppebilen som stått och väntat på dom.

Eva och alla barnen och Jakob var i Sälen på Sportlov i förra veckan, jag var kvar hemma skidor funkar inte för mig längre. De hade hyffsat väder och flera fina dagar. Dock lite strul med bilen då batteriet började ge upp och startade inte med flera minusgrader. Men starthjälp löste det sig. Tur med resvädret i bägge riktningar.

Jag har skrotat en del hemma,  jobbade lite med med veden har nu klyvt upp 30 m3 och är inte klar lär bli nästan 40 innan jag är klar. Har också tagit hand om lite träd som blåste ned när det stormade och även hjälp Larsson som har flera träd som blåst i kull.

Jag har varit i Helsingör och ätit Lunch med Ole, mycket trevligt. Jag har också lunchat med min gamla kollega Navita i Helsingborg.

Alla hjärtans dag

Har även försökt få fart på den gamla mopeden, som dock fortfarande är i 1000 bitar har inte lyckats få den att gå riktigt 100 ännu. Kan vara bra att ha ordning på den så vi kan använda den i vår sommar nu när dieseln är så djävla dyr och höjs med en krona per dag..

Putins hjärnsläpp kommer att stå många dyrt får se hur detta slutar... enda positiva är väl att det sopade bort Pandemin totalt nån som hört nåt om Covid-19 senaste dagarna? 

HH färjan
Moppe i bitar
Vårkänning