tisdag 21 februari 2012

Asta och Svea 5 år


I torsdags så fyllde Asta och Svea 5 år. Det har verkligen varit 5 händelserika år för oss. Jag har inte i hela mitt liv genomfört så mycket som jag har gjort under dessa år. Det känns både som kort tid och lång tid, kan inte längre minnas hur det var utan Tvillingarna. Det har varit mycket jobb, men också mycket glädje.

I helgen så var jag hos min gamla kompis Nisse och hälsade på han bor norr om Kristianstad  så jag sov över så att vi kunde ta ett par pilsner. Nisse bjöd som vanligt på god mat. Det var som vanligt trevligt, tyvärr har det blivit att vi ses allt för sällan. Jag fick också chansen att träffa Nisses nya sambo Sabina och hennes 3 barn.

I fredags och Lördags var det ett riktigt skitväder med spöregn vilket fick vår bäck att raskt stiga nästan en meter till ny rekordnivå under vår tid här i Glimminge.

I övrigt i helgen så var lördagen en riktig soffpotatis dag, lite seg var jag allt plus att vädret fick ju inte heller fart på en. I Söndags så satte jag i alla fall ihop gräsklipparen igen, jag fick ihop den och det blev bara några delar över. Den startade dock på första försöket, och nu är knivarna slipade, remmar bytta, klippdäcket fixar och bensintanken bytt. Lite rost fix nån svetsning och lite färg, nu är det bara att invänta våren.

Jag och Svea var på handboll i Söndags Drott mot Hammarby så på papperet ut att bli en enkel histora för Drott. Hammarby ville dock annat och Vann med 27 - 30 välförtjänt. En kul och spännande match. Svea var jätteduktig och satt ganska still och var intresserad. Mysigt att gå med henne!

Igår var vi och hämtade ett litet växthus som jag fått av en kollega som bor i Båstad. De hade tröttnat på det och frågade om vi ville ha det. Eva har pratat om att vi skulle ha ett växthus, så nu är det bara att montera ihop det igen och sätta igång och odla tomater och gurka och vad det nu kan bli mer...

På lördag är det dax för vår skognings- och fest-dag vi får se hur vädret blir hade varit bra om tjälen hade hållit sig lite kvar så att det inte blir så sönderkört när vi skall ut med traktorn.