måndag 18 november 2013

Vinterdäck på

Kontoret nästan tömt
Nu har bägge bilarna vinterdäcken på för första gången har bägge bilarna dubbfria vinterdäck så nu blir det väl en vinter vi sent kommer att glömma...;-). Jag har också monterat kupe värmarna i bägge bilarna. Tyvärr så började laddningslampan lysa när vi var på väg till handbollen i Halmstad igår, så vi fick vända hem igen. Väl tillbaka utanför IP så slocknade lampan igen och idag har jag kört till Helsingborg igen utan något missöde. Vi får se för Japanska bilar brukar sällan spöka när det gäller elektroniken kanske är nåt på gång med generatorn.

Svea och jag var nere och fiskade i söndags fm och nu var det minsann fiske jag fick 3 skrubbor och 8 små sej + en liten öring som fick gå tillbaka, på bara nån timme eller 2. Hade inte räkorna tagit slut så hade jag nog dragit fler. Kul att jag får lite fisk igen.

Snart Sveas rum..
Eftermiddagen hade vi vikt åt handboll i Halmstad Drott mot Åålborg i Europacupen. En mycket ojämn historia förutom de 10 första minuterna så ledde daskarna med 8-9 bollar stadigt. Vi fick en utflykt och töserna var nog ändå hyfsat nöjda.

Lördagen var det förutom bilfixandet även fixning av Stora gräsklipparen, där jag tog av klippaggregatet och rengjorde det ordentligt inför vintern och ställde undan klipparen förvintern. Nu skall jag bara ta hand om alla batterierna och se till att ladda dessa så att det är ok igen i vår.

Eva har planterat några vinbärsbuskar vi fått av Magnus och Malou, annars är nu det mesta undanstädat i trädgården inför vintern. Mullvadsjakten fortsätter, några nya högar har dykt upp. Ett jobb man inte blir av med i första taget.

Vi har också börjat rymma ut kontoret som nu skall bli Sveas rum. Har finns dock en del att göra innan Svea kan flytta in. Panelen på väggarna måste slipas och spacklas och målas. Kontoret är också det enda rum som inte har några socklar monterade, har glömt varför  men jag tror att tanken var att det skulle målas först. Jag tror att jag har kvav socklar så att det räcker till detta rum också.

På kontoret fyndade vi också några flyttkartonger som ej blivit uppackade, men det var ju bara 4 år sen vi flyttade in.