tisdag 13 september 2011

Första Höststormen?

Så har en vecka gått igen! Nu rullar det på ordentligt. Har mycket att göra på jobbet och är rätt trött när jag väl kommer hem.

I helgen så var det rena sjukstugan här både Asta och Svea hade över 40 -graders feber och pjokade. Typiskt när vi var bjudna på stor Kräftskiva hos Karin och Henrik. Eva fick gå själv och jag var hemma och torkade spyer :-(. Nåväl tjejerna frisknade ganska bra på sig redan på söndagen men var hemma med Eva igår (första VABen på länge).

Själv så vilade jag inte precis i helgen. Drog tidigt på lördagen till Byggmax och köpte Råspont och golv till loftet, jag blev bjuden på korv där perfekt när jag inte hunnit äta frukost. Hann kränga 3 korvar och en kopp kaffe innan jag kom därifrån ;-). Hem och lasta av. Sen kom Pontus för att hjälpa mig att lägga tegel på taket till friggeboden. Vi höll på fram till 15.00 och hann rätt mycket uppläktat och i stort sett en sida lagd.

Jag hann ner en sväng till IP för att kolla på herrarna i Div 4 mot Borstahusen det blev tyvärr en lite onödig torsk (ur offside?) 2-3 där rök kanske kvalplattsen till 3:an?

Hem igen och fortsätta med taket till friggeboden 38 pannor skulle kapas till och borras hål i hann väl lite dryft hälften innan jag var tvungen att bryta för att Eva skulle iväg till Kräftskivan.

På söndagen fortsatte jag med taket och lite drygt förmiddagen gick åt till att lägga taket klart, tyvärr så hade jag köpt en nockpanna för lite så det måste jag fixa.

Under förra veckan spurtade jag på rätt bra i stallet med att sätta den södra väggen med Råspont, det är nu nästan klart, hoppas fixa det sista ikväll. Sen återstår bara att slutföra mellan väggen så har jag satt all Råspont. Måste bli klar denna vecka för sen är det dags för Eltjänst att börja dra elen.

Doris spelade match i söndags och skulle nog ha vunnit den ganska jämna matchen med det slutade 0-0 efter ett i stort sett felfritt agerande som back, synd att vi inte kunde sätta nån av alla de bra chanser vi hade, men en utmärkt målvaktsinsats satte stopp för det.

Nu blåser det rätt ordentligt utanför det är visst nån gammal orkan vi fått in men som nu bedarrat ordentligt.

Har idag bokat biljetter till en barnteater på Stadsteatern i Helsingborg i November till Asta och Svea + en vuxen. Vi är dåliga på att hitta på sånt just nu så det var dags.

I Lördags svängde också Björn och Natasha förbi på väg hem efter bilsemeter i Europa kul med en snabbvisit tyvärr dock mitt i vår "Spyorgie".