tisdag 29 augusti 2017

Fin sensommar

..som de senaste åren. Riktigt fina sommardagar har vi haft nu på slutet.

I helgen var det fotbollsskola som Asta och Svea deltog i med glädje, en hel förmiddag med träning av A-lagsspelare. Detta toppat med Martins goda Lasagne gav mycket nöjda tjejer. Tyvärr så förlorade damerna den efterföljande matchen mot Centern , men det glömde vi snart.

Söndagen spelade Asta och Svea en massa matcher i de olika flicklagen, det blev idel segrar , härligt VKIF.

Nu är vi sen flera veckor i full gång med jobb och skolar. Doris har börjar på gymnasiet teknisk linje och Asta och Svea nu i 4:e klass och det går bra som vanligt för alla töserna.

Igår kväll åkte hela familjen ut med båten till Väderön och åt medhavd Kvälls picknick i det fina sensommarvädret. Fantastiskt naturupplevelse på ett nästan folktomt hav. Vi tog en tur ut på utsidan av ön innan vi åkte hem igen. Första gången vi varit ute alla i båten denna sommar har liksom inte riktig passat när det varit väder...

Jag har varit ute desto mer och fått bra fart på fisket 2 hinkar makrill toppar årets fångster men många fina turer på havet har det blivit.

Idag var Eva och jag på föräldramöte i Doris nya klass, kul att se hennes skola och ha en bild av hur hon har det på dagarna. Skolan kändes bra, vi träffade även Rektorn som verkade mycket bra.

Asta och Svea var på ridning de red ut i terrängen och Asta flög av men det gick bra och hon tog sig upp själv igen på hästen, de är duktiga töserna.