onsdag 28 januari 2015

På Begravning i Huvudstaden

I helgen var vi i Huvudstaden för att på fredagen begrava min fd kollega på Swedbank, Kerstin. Eva umgicks också lite privat med Kerstin och Kerstins man Tony hade uppdraget som hus elektriker när vi bodde Stockholm.
Tråkigt att Kerstin som var en så fin person nu är borta. Det var en jättefin begravning i full Värmdö kyrka, som för dagen var inbäddad i ett fin snötäcke.

Välkomst kommittén 22.00 på lördagskvällen....
Vi bodde hos Lars och Ann, det funkade jättebra. Vi var på Wasahof på fredagskvällen och åt middag, det var trevligt att vara tillbaka på mitt gamla stamhak och det är sig likt och fortfarande fullt.

Vi hann även med att hälsa på gamla farmor som efter omständigheterna är pigg om än ganska så orörlig.

Min äldsta dotter Lovisa och hennes Emil fick också en påhälsning i nya lägenheten i Årsta. Vi blev bjudna på en fantastisk lördags Brunch innan vi styrde tillbaka till Glimminge.

Väl hemma igen så möttes vi av en välkomst kommittén och ett utsmyckat kök. Eva A hade varit me d tjejerna under våra två dagar i Stockholm och det hade gått jättebra, hon har energi och barnasinnet kvar.

Väl hemma igen så upptäckte vi att vintern var på kortbesök och tjejerna var snabba att haka på fram med Pulkorna i det underbara vintervädret. Tyvärr var det för lite snö för att det skulle vara riktigt bra men det funkade i alla fall att åka i pulkabacken.

Magnus och Malou bjöd på korv och hamburgare ute till lunch och det var riktig vårkänning i deras kaffegrotta när solen låg på.

H
elgen var arbetsfri men jag hann ändå med att rengöra och serva motorsågarna efter avslutad vedhantering.

Har även uppdaterat vår hemsida om någon är intresserad www.glimminge3.se.