torsdag 22 december 2011

Julen närmar sig med stormsteg...

Veckorna går fort nu. Idag vänder det motljusare tider igen, skönt för det är rätt trist när det är mörkt när man åker på morgonen och mörkt igen när man kommer hem. När vi nu inte heller har nån snö så blir det verkligen också mörkt.

Julavslutning i Västra Karups kyrka.
I torsdag så var jag med Teamet på jobbet och åt Julbord på Båten (Aurora) mellan Helsingborg och Helsingör. Det var trevligt och faktiskt riktig bra julbord. Färjan är också riktigt fin. Det blev inte så sent och jag körde så jag var hemma proppmätt i hygglig tid.

Taket är ny helt fixat igen efter stormen Pysse med kollega från Siffes var här och fixade till allt, nu tror jag det blev riktigt ordentligt gjort oxå. (Vi får facit i nästa storm...!)

Håkan har också varit här och kollat på rännorna och plåten till Friggeboden. Jag skall fixa till och skruva alla pannorna i helgen.

I helgen blev inte så mycket gjort jag fixade lite med veden och flyttade in lite grejer i Verkstab, men kostade också på mig några timmar framför TVn och Engelsk fotboll med en öl i näve.....

Svea har varit sjuk igen i veckan med Hosta och feber, lite trist inför julen men med lite tur så hinner hon bli frisk.

God Jul önskar 4:a tjejer.
Igår var det skolavslutning med traditionsenligt fackeltåg till Kyrkan. Eva och Asta var med och tittade.

Det är nu bekräftat att även kusin Elin kommer till Nyår och hälsar på oss, KUL! Jag tror att hon har några småkusiner som visst uppskattar det också.

Ser ju inte ut att bli nån vit jul precis utan tvärt om....;-(. Fördelen är att jag spar mycket tid och diesel med att slippa skottandet)

Vi skall inte vara nåt extra jullediga utom imorgon då jag är hemma med tjejerna, de var visst de ända barnen på dagis. Så där gjorde jag en god gärning och förlängde julledigheten för nån dagisfröken..