torsdag 28 maj 2009

Mycket på gång!


Har varit på konferens i Landskrona i två dagar. Var förbi Glimminge efter konferensen, nu börjar det verkligen likna ett hus. Innerväggarna ärr på plats nu på nedrevåningen, var inne i badrummet och sovrummet. Huset blir skitfint. Pontus och de övriga jobbar på riktigt bra.

Träffade också Jonne som var uppe för femtielfte gången för att slutföra skogningen. Skotaren har nu kört mer än en vecka och räknar med att behöva köra ett par dar in i nästa vecka. Det är nu en ca 150 m3 vedhög + en gigantisk "bunke" med ris som faktiskt mest består av rätt så stora trän.

Det blir skitfint på marken vilken skillnad, men faan vad detta projekt blev mycket större än vad jag tänkt mig. Jag måste nog hugga i skogen ytterligare en helg.

Det var en andra visning idag i Svensköp. 3 nya spekulander var på bokad visning. Alla verkade i viss mån intreserade, kan vi hoppas på en budgivning. Ser hur som hellst ut som att vi kommer att få Svensköp sålt under nästa vecka, mycket snabbare än jag trott.

Till helgen skall jag också låna Lastbil av Linderöds Trä för att köra upp golv och innerdörrarna. Ytterdörrarna har kommit och är på lackering för att bli röda. Imorgon fredag skall även Agneta (arkitekten) upp till Glimminge för att inspektera bygget.