söndag 12 februari 2012

Rysskylans sista suck..?

I dag snöar det, vi har under flera veckor varit helt befriade från snöfall, men idag är det dags igen. Kul idag kan vi ut i pulkabacken igen, härligt för tjejerna. Kanske att det kommit så pass mycket att det blir lönt att ploga ett varv får se när vi kommer ut.

Igår var Jag ,Eva , Asta och Svea och åkte skridskor på den stora dammen i Dagshög. Det var tyvärr inte lika bra väder som förra helgen med mulet och snålblåst. Isen var dock mycket bra att åka på. Asta och Svea hade fått sina skridskor slipade så nu gick det ännu bättre att åka på den hårda isen, även om det var lite ovant i början. Vi hade också med oss klubborna och spelade lite bandy, Svea verkade vara lite naturbegåvning, skall försöka träna lite mer med klubba och boll med tjejerna.

Vad som också var en stor skillnad sen förra helgen var att isen hade lagt sig på hela Skälderviken. Det var väl inge is att direkt gå ut på, det var en sån där havsis som rör sig och låter lite om. Det är första gången jag sett is på havet här nere, som det såg ut var det ända ut till Hallands väderö.

inte så lätt som det ser ut......
Vädret framåt ser dock inte ut som den skall bygga på havsisen mer utan nu ser det ut att gå mot + grader igen hoppas det även blir lite mer snö så vi skulle kunna få prova skidorna också nån dag. Idag är det nog fortfarande för lite snö.

Igår så var jag igång med att fixa gräsklipparen inför säsongen. Målat lite fixat hjulen på klippaggregatet, slipat knivarna, byte av bensintanken, byta en drivrem och hop montering återstår. Sen får vi hoppas på att den funkar lika bra som förra året noll klydd, året innan gjorde jag inte annat än meckade.....

Doris var på party igår i Jumpasalen på skolan det var Vilma och Emma som bjöd, hon verkade mycket nöjd, pizza och dans hade i alla fall varit på programmet vad jag förstod.