onsdag 17 november 2010

Fotbollsavslutning

I söndags så var vi ute hela familjen och hjälptes åt att städa upp i stallet inför renoveringen av den gamla delen. Det var skönt att få lite bättre ordning och mer plats efter att vi flyttat upp en massa mög på loftet.

Jag passade också på att fixa det sista med loftgolvet och att städa upp uppe på loftet och ta hand om verktyg och maskiner, så nu är det rent och snyggt där uppe, bara att börja lägga upp grejer.

Vi hittade även lite möbler och en grill som vi skänkte till Västra Karups IFs loppis.

Sen var det dags för den årliga fotbollsavslutningen för VK IF i Bygdegården. Det var fika och prisutdelning till alla lagen. Det var ett skapligt drag när alla ungarna kutade runt i lokalen. På vägen hem fick alla barn även en stor godispåse. Alla barnen var nöjda och Doris fick diplom och träningspris.

I måndags så hade jag bestämt med Pontus att vi skulle börja jobba lite med stallet, började fixa på gaveln. Det är dock ingen höjdare att vara ute och snickra när det är kolmörkt och minusgrader.

Asta och Svea var på jumpan som vanligt, nästa gång är sista gången för denna termin.

Även igår tisdag så kom Pontus över och hjälpte mig. När jag kom hem från jobbet hade Eva och Pontus redan rest byggnadställningen och Pontus rivit resten av ytterpanelen av gaveln. Vi höll på några timmar och fick dit ett nytt stabilt regelverk för den nya porten och för att stabilisera gveln och huset. Det blev skitbra Pontus är duktig. Så nu kan jag fortsätta en hel del själv, det det inte är så tunga grejer. Tänkte vila ett par dagar för att sen bygga för fullt på fredag då jag tagit semester från IKEA.

Idag har Doris varit på sin ridning och kom hem helt uppspelt efter att för första gången hoppat med häst. Det var Randina som hon hoppade på , det var läskigt först men sen var det jättekul.