torsdag 11 juni 2009

Välbehövligt regn!


Idag har jag varit Älmhult hela dagen. I kväll kom regnet till Skåne, har varit en extremt torr vår i Skåne, det är fortfarande väldigt grönt inte som förra året brunbränt redan i juni. Jag hann i alla fall ut och röja av lite gräs innan regnet kom så nu är det fint i Svensköp.

I morgon fredag är det byggmöte i Glimminge. Pengar och tid börjar rinna ut. Tyvärr återstår det mer än vad både tid och pengar räcker till. Vi kommer att få göra en prioritering av vad som är viktigt att det är klart till inflyttningen. Jag skall också förbi Richard på banken och kolla om vi fortfarande är "kompisar".

I helgen skall jag köra upp våra nya ytterdörrar till Glimminge. Jag får igen låna lastbilen av världen bästa bygghandel Linderöds Träindustri. Richard på Träindustrin har hjälpt mig jättemycket i bygget med att leta upp bra grejer och fixa bra priser. Jag kommer att sakna Sven, Bengt och Richard på Träindustrin när vi lämnar Svensköp. Jag har säkert varit där mer än 100 gånger under våra år i Svensköp. Alltid fått bra hjälp och vi har också blivit lite "kompisar" genom åren!
TACK!