söndag 5 december 2010

Jobb helg

Denna helg har jag inte vilat precis. Känns i gubbakroppen att jag legat i ,armar och axlar är värst!

Var i Svensköp i fredags och fick hjälp av Jan-Erik att svetsa ett trappräcke till vår entré. Jag hade gjort en trämall som vi följde. Jag kan dock se att trämallen nog inte är helt perfekt, när vi svetsade efter mallen så blev det inte helt rakt. Jag tror dock att räcket blir bra, jag måste knäcka till det lite. Kan nog bli en utmaning att borra i trappstenarna antar att de är i granit.  

Doris sov över hos Emma fredags och kom inte hem förrän på lördag em. Eva och tvillingarna var och handlade julklappar i Helsingborg i stor sett hela lördagen. Jag meckade först lite med elen i stallet och bytte en Lampa, sen målade jag ytterpanelbräderna till stallet. Jag hann också med att ploga lite snö som inte blivit gjort på hela veckan.

Söndagen bjöd igen på skitväder blåst och mer snö. Jag hade tänkt sätta upp den nymålade panelen på stallet, jag trotsade vädret och satte igång att sätta upp panelen. Blev lite omständligt då jag var tvungen att vara inne i stallet och såga till panelen. Det var också ganska kall att hålla på med skruvdragaren och vattenpasset (lodstock heter det i Skåne) uppe på byggnadsställningen. Jag fick dock nästan hela överdelen klar när de målade bräderna tog slut :-(, jag måste måla fler. Det är inte speciellt mycket panel som skall upp på den undre delen porten och fönstren tar upp stora delar av nedergaveln.

Det ser dock ut att bli bra(svårt att få det sämre), färgen jag fixade i fredags verkar också vara bra mot det andra stora stallet.  

Doris var i Ridskolan i dag och tränade inför Luciaridningen igen, nästa lördag är det dags. Tyvärr är jag i Stockholm då så det missar jag.

Eva och tjejerna var i pulkabacken på eftermiddagen den decimeter nysnö vi fått idag gjorde susen där, nu är det bra med snö i backen.

Imorgon kväll skall jag vara med på mitt första styrelsemöte i VK IF som nyvald suppleant...