fredag 5 november 2010

Semester idag

Idag har jag haft semester, från IKEA alltså. Jag har jobbat hela dagen på gården med en massa olika grejer. Idag kom leveransen av byggmaterialet jag beställde av Linderöds trä. Hela lastbilen var full. Mycket att ta hand om när det var avlastat. Jag har tyvärr fortfarande virke som ligger ute, men det är täckt med plast så det får klara sig ett tag. Jag passade på att Bjuda Bengt på "middag" efter den långa turen från Linderöd.


Här är ca 1/3 lagt
 Jag har även börjat lägga det nya loggolvet i stallet, när det är klart kan jag lägga upp mycket av virket där. Känns bra att få ett riktigt golv att gå på och kunna lagra virke etc. Jag har väl lagt ca 10 % av golvet, många timmars jobb kvar.

Jag har också ringt och skällt på Bertil på Eltjänst, näääääääää jag skäller inte på Bertil, dom är sena men kommer på tisdag och fixar de nya gatubelysningarna.

Stolparna på plats... snart kommer Eltjänst

Jag var också uppe hos "smen" och beställde tid för kopplingsbyte på 320.  Lika bra att få det fixat så att den funkar ordentligt. Få se om jag skall sälja den sen, det beror väl på om jag får ordentlig fart på den andra traktorn. Håkan skulle fixa de i nästa vecka.

Väntar forfarande på Åke som skulle fixa ett läckande rör han skulle ha kommit förra fredan, jag har varken hört  av eller sett till honom. Vi lever i en tid då vi har mycket fina tekniska hjälpmedel för att enkelt kunna kommunicera med varandra, men det är ju klart det kräver att man vill kommunicera...........

Doris jobbar med att kunna leverera all jultidningar hon sålt, det har varit ett himla packande och fixande.

Har också beställt lite torr ved som jag skall hämta till imorgon, jag har en jäkla massa ved men nästan ingen som är torr.

Asta och Svea har varit på dagis hela denna vecka, men nu är Svea snorig igen......;-(.