fredag 1 april 2011

Såga Ved

I onsdags så fortsatte jag lite med att bygga på stallet, jag rev mer av den gamla panelen på långsidan! Pontus kom förbi och klöv lite ved. Passade på att få lite hjälp av honom att lyfta dit stallfönster nummer 2 på plats.
Det är inte så lätta att montera ett fönster själv går klart snabbare att vara två. Så nu är det bara ett fönster kvar på denna sida att sätta upp. Jag skall jobba  på med isolering och vindpappa ikväll och i helgen och hoppas få stora delar av långsidan klar i helgen.

När vi hade hängt i fönstret så hjälpte jag Pontus att såga upp resten av hans ved. Vi körde i lyset från traktorn för vid det här laget var det mörkt ute. Tog 1,5 timme och vi var inte klara förrän 21.30 då var jag rätt mör skall jag lova. Nu är snart Pontus ved också klar. 4 säckar är klara och det blir nog 3 till. Snart är alla mina vedsäckar slut.

Igår kväll så regnade det igen så det var inte läge att vara ute och jobba så jag började måla lite klädselbrädor till stallet. Det börjar bli så varmt så det funkar nu. Behöver måla en hel del för att det skall räcka till resten av stallet.

Nu är Svea snorig igen, det går för runt det är för tradigt för tjejerna, nu får gärna våren komma!