söndag 7 oktober 2012

Nyopererad

Så var jag hemma igen med ny opererad axel. Nu väntar mitella i 4 veckor. Axeln skall vara fixerad. Opererades i fredags vid 10.00 på Ängelholms sjukhus. Måste säga att jag är mycket positivt inställd till sjukhuset blev verkligen bra omhändertagen på Dagkirurgen och på avdelning 22. Har väl inte sovit speciellt mycket på dessa två nätter. På sjukhuset så ringde man bara på klockan så fick man mer knark, men jag sov ändå mycket oroligt.

Doktor Claes Pettersson var nöjd med resultatet, dock hade han inte helt kunnat reparera superspinalis senan utan bara till 90 %. Prognoserna är dock fortsatt goda för en återställning av min axelfunktion.

Trodde jag var en man med hög smärttröskel, men nu har jag fått bekänna färg.

Invalido.....
Eva och tjejerna var och hämtade mig igår vid 10-tiden, så jag har bara hunnit vara hemma ett dygn. I natt var det svårt att sova de piller jag fått med hem verkar inte vara lika bra knark... Somnade dock sittande i soffan och sov nog i alla fall några timmar för helt plötsligt var det ljust ute. Jag har duktigt ont nu. Skall väl bli ännu värre innan det blir bättre antar jag. Jag går runt i denna dubbelmitella.

Skall försöka passa på att hinna läsa lite böcker det var länge sen. Om vädret tillåter skall det också bli lite promenader. Verkar dock som vi fått en ordentlig regn period på Bjäre.

Nu börjar jag redan förstå hur lyckligt lottad man är som har två friska händer, sriva detta med vänster hand går inte fort, liksom att köra musen med fel hand. Vill du prova så kan du tex prova på att borsta tänderna med fel hand. Det finns också saker jag ej kan göra tex knyta skorna.

Idag spelar Doris sista matchen för säsongen hemma. Sen blir det träning inne.