onsdag 15 februari 2012

Hej Inger och Per



...å vilken bra presenter vi fick av Er i dom stora spännande kuverten vi hittade i Brevlådan.

Vi fick öppna dom  redan i kväll och hittade Nicke nyfikens pysselböcker med siffror och bokstäver. Vi satte full fart med alla siffrorna och bokstäverna det var störtkul och vi var så fokuserade.... Tack så mycket!

När kommer ni och hälsar på oss?

Skidåkning och ...fotbollsträning

3 princessor i motljuset..
Stod det på programmet idag. Det har varit en mycket fin vinterdag idag med temperaturer runt nollan och mycket sol. Nu ligger ett riktigt skapligt snötäcke på Bjäre. Den djupa tjälen i marken gör att snön ligger kvar även fast det är plusgarder på dagarna.

Alla tjejerna for ut efter skolan och åkte skidor i det fina vädret. Skidor är kul och alla är riktigt duktiga.

När skidåkningen var klar var det dax först för Asta och Svea att åka och träna och senare var det Doris tur att ha sin träning i Jumpasalen i skolan.
Mammas flicka ....

Själv var jag sen hemifrån jobbet var inte hemma förrän strax före sju och då var det mörkt sen länge.



Glad Asta
Nu står det också ganska klart att jag behöver operera min högra axel, har varit kass i den till och från i rätt många år och nu går det inte längre. Jag har nån form av Artros tror jag det heter förslitning och broskbildning det är ett farligt knakande och knastrande i den när jag rör på den.... Det är väl långa vänte tider så det blir väl inte innan sommaren.....

Alla hjärtans dag igår firades med inköpt färsk lax, lite presenter till tjejerna , chokladhjärtan och Styrelsemöte i VK IF.....