torsdag 21 januari 2010

Kakel i köket

Då så var kaklingen i köket klart. Tog nog ca 25 timmar totalt att göra allt klart. Vet inte vad ni tycker om mönstret eller kanske bristen på mönster, döm själva av bilden. Skicka gärna en berömmande kommentar det kan jag behöva ;-)


Veckorna rusar på igen. Jag har riktigt mycket att stå i på jobbet nu också, kul men också jobbigt då en del fortfarande är nytt för mig.

Vintern behåller sitt grepp om Bjäre och så verkar det fortsätta, har just kollat på DMI.DK som är Danmarks SMHI där man kan få eminenta väderprognoser med animerade aktuella radarbilder, var ovärdeligt i somras när det var regnskurar, kunde kolla på radarn om det var nåt regn på gång!

Sessan var hos veterinären i går och blev steriliserad. Hon var helt väck igår somnade "i steget" och raglade omkring som en "fyllskalle". Idag är hon piggare men gillar inte sin "dumstrut" hon fått på huvudet. Jobbar hårt på att bli av med den, men den blir hon inte av med förrän på onsdag!


Asta, Svea  och Doris har haft lättare förkylningar men dessa gick fort över och idag har de alla tre varit på dagis och i skolan.

Vi har fått lite mera snö (bara några centimeter) så jag hoppas kunna åka lite skidor på marken igen med Doris.

Eva har skickat in en extra deklaration så att vi inte skall bli schablonbeskattade i företaget (Vi är ju jordbrukare nu så att vi måste ha ett företag). Blir nog ingen vinstmaskin precis utgifterna överstiger klart intäkterna och då har vi knappt hunnit börja renovera uthusen!

Verkar som om det kanske börjar röra lite på sig för Eva på jobbmarknaden. Håller tummarna.

Nästa projekt blir att sätta uppledstängerna i trapporna och att få golvet i köket åtgärdat, det hoppas jag blir som planerat i nästa vecka. Vore ju inte helt fel om den försvunna rörmokaren dök upp också och fixade värmen i hallen och elementen på övervåningen, men vadå vi har ju bara bott här i ett halvår, jag får börja sänka kraven...........