onsdag 6 januari 2010

Snö igen

Så har vi nu riktig vinter igen med ca 15 cm snö som har kommit sista dygnet. Vi har varit ute och åkt pulka och skottat snö! Den lilla röda traktorn får göra mer nytta igen, vilken hjälte!

Doris kompis från Stockholm Hanna är hos oss ett par dagar under jullovet. Snön kom lägligt alla tjejerna har varit ute och lekt i snö, härligt! Vi har inte heller drabbats av den tropiska kyla som verkar finnas i stora delar av övriga landet, vi har just nu -2 och lite sol faktiskt.

Traktorn har också fått fungera som Snowracer dragare till alla tjejernas stora förtjusning. Doris och Hanna var och försökte åka i Ekbacken men det var dels inget vidare före och dels mycket stubbar och grenar somminner om den stora skogsrensningen. Annars har vi en kanonbacke där, jag tror vi får rensa så att vi kan åka pulka och kanske till och med lite skidor.

Igår hade vi besök från Forbo/Forshaga med anledning av vårt missnöje med köksgolvet. Konstaterades att det var slarv med underlaget som var den stora boven i dramat, vi hade vissa färgskiftningar också som han kunde tänka sig att kompensera oss för med några nya paket.

Jag får driva frågan vidare med Siffe och Sten, jag är ju hyggligt envis så denna fråga kommer jag inte att ge mig med mindre än att det fixas till, NU!

Jag jobbade hemifrån efter det, kändes skönt då det var ett djävla väglag igår! Tyvärr strular 3G bredbandet så det är inte klockrent utan en massa nerkopplingar. Men nu har vi beställt bredbank från Bjäre Kraft i stället för Tele2 (där man inte kan reklamera en tjänst som inte fungerar, "It's in the customers eyes" knappast. Fick inget bra svar från Tele2 på vad de gillade att ha missnöjda kunder, Tveksam långsiktig strategi, jag missade naturligtvis inte att säga " det luktar Telia" som brukar trigga Tele2 till stordåd, men inte denna gång!  Trist för en gammal Tele2 vän!)

Idag har vi först varit ute och åkt pulka och skottat mer snö, sen åkte Eva, Doris och Hanna till Båstad för att spela bowling för att aktivera tjejerna lite extra nu när Hanna också är på besök!

Snöar igen nu kanske även blir en riktig Vargavinter även på Bjäre!