måndag 27 augusti 2012

Sensommar måndag

Idag har det varit en mycket fin sensommar måndag. Gräsklippning stod på dagordningen när jag kom hem från jobbet. Doris hade fotbollsträning som vanligt men idag slapp dom ösregnet som var förra måndagen.

Förra veckan gick i rasande fart. Blev inte så mycket gjort men lit småplock efter festen var kvar och nu är allt bortstädat. lite grejer skall flyttas tillbaka till verkstan, men festen innebar ju också en mycket välbehövlig städning av hela verkstan så nu är det ordning.

Suzukin är nu fixad av Motor och Smide, med en riktig Lambasond så fungerade det igen. Nu återstår bara att åka och ombesiktiga den. Några tusen fattigare, men förhoppningsvis så går den nu ett tag igen.

Eva har börjat plantera alla växter buskar och träd som vi fick av våra gäster på gillet. Börjar bli riktigt fint i trädgården nu och känner jag Eva rätt så är detta bara början...

Asta och Svea går nu på Ängen tillsammans med de övriga stora barnen på dagis. Det går fort tjejerna har verkligen blivit stora.

I helgen så började jag att bespruta ogräset som växer på vår grusplan, tyvärr så kom ett ordentligt regn och sannolikt ödelade det jobbet. Jag och Eva började också med att prima och måla de putsade delarna av stall och verkstad, tyvärr så ödelade regnet även detta i all fall delar av målningen måste göras om.

Idag var jag , Asta och Svea nere på marken och plockade Björnbär, det fanns ganska många mogna även om många var rätt små, jag tror det varit lite för torrt. Nu blir det mer sylt , mums!

Jag hann också med att ta en kort MC-tur och fick solnedgången i Torekov över Hallands väderö. En helt underbart stilla och fin kväll, härligt att bo så här!