söndag 10 mars 2013

Skogning

I går så var John och Agneta här och hälsade på och hjälpte oss att ta ned några träd. Vi tog bort en lönn på andra sidan bäcken och en ask och en björk nere på marken. Så nu har vi lite ved att ta hand om igen. Jag har börjat klyva lite, en säck är klar en och ny påbörjad.

Klyven gick sönder så jag var tvungen att svetsa lite för att få ihop den igen, men nu funkar den bra igen.

John och Agneta stannade över och åt en bit mat och drack lite vin/öl med oss. Tyvärr så blir man rätt seg efter en jobbedag ute, speciellt nu när jag inte är så van att jobba ute. Men även de övriga var rätt sega och John snarkade i soffan redan innan Melodislagerfinalen var avgjord.

Man sover rätt ovaggad efter att ha varit ute i friska luften hela dagen.

Även Sessan var ute i vårvädret.
Asta och Svea har varit på kalas hos Siri idag och just kommit hem. Asta borde vara lite seg idag då hon var uppe till 23 igår kväll. Svea somnade tidigare hon har svårt att hålla sig uppe oaktat vad som händer.

Nästa helg är det Asta och Sveas tur att ha kalas, de skall ha sitt kalas i gympasalen på skolan. Där finns det i alla fall utrymme att röja runt.

I veckan så var jag risig och Även Doris var hemma i tisdags, då var det riktigt ljumma vindar och drygt 7 plusgrader, vi tog en kort promenad på dan. Det var skönt även om vinden var kall.

Jag har även hunnit med att fixa signalhornet på Volvon så nu funkar det igen.

Eva har börjat klippa äppelträden, men speciellt idag har det varit svinkallt, minugrader hela dagen och en hård iskall vind så man står inte precis ute och njuter. Skall man vara ute så får man jobba hårt för att hålla värmen.