söndag 21 juni 2009

Midsommar


Tänk att det redan är midsommar. Nu känns det verkligen som våren gått snabbt andå. Som vanligt så var det en midsommar där regnet ständigt hängde i luften. Doris och Ingela var uppe i byn för att dansa kring stången just som dansen skulle börja så kom det en regnskur.
På midsommardagen var jag och Doris i Glimminge. Vi körde upp med lastbilen med tegelpannor på flaket. Vi träffade Anders som kom och skulle dra upp albuskar från marken med sin traktor, Doris fick åka med.
Anders är verkligen jättesnäll han har hjälp mig massor med gånger och lastat av grejer från lastbilen med traktorn och pallgafflar.

Doris och jag var och tittade i huset och vi gick en lång sväng på marken för att titta på allt som hänt sen Doris var här senast.

Vi var också ute och målade i potatislagret där vi målade de sista fönsterfordren. Doris var jätteduktig och hjälpte mig att måla så det gick snabbt. Sen lastade vi av alla tegelpannorna med Anders hjälp.

Jag hade glömt bort att vi var bjudna till Ingela och Jan-Erik på fördelsedagskalas på kvällen så vi fick brått men kom ändå för sent!
På söndagen tvättade jag de sista takpannorna och lastade dom på lastbilen. Tomas följde med upp till Glimminge i lastbilen. Doris stannade hemma med Ingela i Svensköp. Det var kanonväder ute på Bjäre. Anders ställde som vanligt upp med traktorn och hjälpte mig lasta av. Tack Anders du är en bra granne!