lördag 13 februari 2010

Mer snö!

Denna vinter har jag lärt mig ett nytt begrepp Klass 1 varning från SMHI. Då är det dags att ta in ungarna och förankra allt löst på gården... Denna gång hade vi lite tur och det mesta kom på Österlen men i natt har vi ändå fått ca 10 centimeter till och eftersom det blåser så ligger det i drivor.

Jag skall strax ut och skotta av med del lilla röda traktorn.

Hör och häpna Åke har varit här flera dagar denna vecka och är nu KLAR! Lite tydlighet i telefon kan ibland göra susen.

Tvättstugan är nu klar vad gäller inredning och vask. Duschen är även monterad och vi har nu även en utkastare i trädgården. Vi har också monterat de sista dörrarna och handtagen på skåpen i tvättstugan.

Åke har nu också fått igång alla våra element och till och med värmegolvet i hallen börjar bli lite ljummet.

Denna vecka har löpt på, jag har nu mer än fullt upp på jobbet och är igen ordentligt. Eva var i Helsingborg hos en jobcoach så då passade vi på att äta lunch tillsammans i ett kallt och blåsigt Hbg.

Doris har varit i skolan hela veckan och det verkar funka jättebra Doris trivs verkligen i sin nya skola. Hon fick till och med vara på Fritids en eftermiddag när Eva var i Hbg.  Asta och Svea har varit på Dagis ti - to och det funkar också jättebra, tjejerna gillar verkligen att vara på Dagis.

Just nu är vi inne i en vardagslunk där inte så fantastiskt mycket händer. Det kalla vädret gör också att det inte är läge för några utomhusaktiviteter typ klippa äppelträd. Vi har dock lite kvar att skoga runt huset som jag tänkte försöka göra nu i vår, men just nu är det för mycket snö att pulsa runt i. Vi har också att ta hand om skräpet efter flisningen men det får bli en våraktivitet där vi får göra ett par jättebrasor.