fredag 25 mars 2011

Snorpelle...

....är mitt namn för närvarande, känns som jag varit det så länge så jag borde byta namn ;-).

Jag har varit hemma sjuk idag. Igår var jag i Älmhult på Tullmöte med våra kollegor ute i Europa. Ingen höjdare att sitta där och snora och hosta, bussresan hem var ovanligt lång. När jag kom hem så hade jag 38-graders feber och frös. Bäddade ner mig framför TV:n. När vi män är förkylda då snuddar vi vid döden!

Svea är nu tillbaka på dagis igen efter pärsen med lunginflammationen. Har varit 1,5 dagar nu. Asta har varit på Dagis hela veckan.

Doris är på skolfest i Förslöv ikväll och sen skall hon sova över hos Wilma så henne "slipper" ikväll.

I veckan så var Pontus här och hjälpte mig att ta ned trestycken av takbjälkarna som satt i vägen för de nya fönstren. Gick faktiskt ganska lätt även om dom var tunga. Pontus är både snabb och duktig!

Sen var vi ute en sväng och klöv lite ved till Pontus. Nu har vi klyvt 2 säckar ved  (3 m3) till Pontus. Skulle tippa att vi hamnar på 6 säckar (9 m3) innan vi har klyvt upp all Pontus ved. Har redan sett att den ved jag klyvt har börjat torka, så den skall säkert vara eldningsklar till hösten.

Eva och Doris planerar att åka upp till Stockholm när faster Ann fyller 50 i mitten på Maj. Jag blir hemma med Asta och Svea. Eva planerar en resa senare till Stockholm när kusin Elin tar studenten och så skall Doris hälsa på i sin gamla klass och Kanske Asta och Svea en sväng till Dagis.

I helgen får i alla fall jag sats på att bli frisk igen så det blir nog inte så mycket bygga denna helg.

Tog en ganska läcker solnedgångsbild i kväll där det ser ut som det brinner i träddungen när solen går ner...