fredag 30 oktober 2015

Höstlov

29-åringen
Nu har vi några dagar höstlov, och vilken höst vi har fint varmt väder och nästan ingen blåst alls. Nu är det så vackra höstfärger i naturen.

Vi har nu klarat av våra två oktoberfödelsedagar jag fyll 29 igen (för 30:e gången faktiskt) och Doris fyllde 14, snart är det moppe. Litet familjekalas väntar till Helgen, när Morfar och Jonne, Catti och Jörgen med barnen kommer och hälsar på.

14-åringen
Jag fick en kaffemaskin Dolce Gusto som redan använts flitigt. Eva hade dessutom köpt en ny rakhyvel till mig helt i onödan, den gamla var ju inte mer än 30 år gammal och fullt fungerande snacka om kvalitet..;-), kanske ändå klar för pension....

Fotbollssäsongen går nu mot sitt definitiva slut, när Asta och Svea har avslutning med Mys och Film i kväll på IP.

Halloween fest var det redan igår hemma hos Ebba, med skräckinjagande töser.

Igår så hade vi skridskopremiär när vi traditionsenligt åkte till Halmstad och åkte skridskor och avslutade med Kinamat på vår favoritkrog. Asta och Svea är verkligen duktiga på skridskor trots att vi inte har kunnat träna så mycket de senaste usla vintrarna.

Dags att dra igång Skridskoslipen om nå läser detta och är intresserad av att få skridskor slipade så vet ni var jag bor...

Vi har nu plockat undan allt ute inför vintern. Jag har röjt det sista gräset, kanske behöver klippa en gång till. Vi röjde även busk hela familjen förra helgen på andra sidan bäcken. Det blev bra, men det är ett evigt jobb att röja busk..

Har även röjt upp i Traktorgaraget lastat lådor på Traktorvagnen och röjt lite bland veden. Har även sålt en del av veden, men än är det kvar om nån vill köpa.

Doris höstjobbar två dagar på Kyrkogården under höstlovet, mycket jobb där nu med alla löv.