torsdag 9 september 2010

Intet nytt?

Bloggskrivande går lite trögt nu. Nu när renoveringen av gården gått in i en lugnare fas så har jag inte så mycket "spännande" att berätta.

Doris säljer jultidningar och är jätteduktig, hon har varit hos många av våra grannar och sålt. Hon har sålt för över 5000:-. Jag är så stolt över henne. Jag behöver inte bara vara stolt över Doris för jultidningarna. Eva var på utvecklingssamtal i skolan och det var mycket positivt, Doris är duktig i skolan och en bra kamrat!

Asta och Svea går nu på Täppan bland de lite större barnen. De trivs bra! Jag satt och pratade med Svea igår kväll vi pratade lite om dagis, jag frågade henne vad som är roligt på dagis, hon svarade snabbt ALLT!

I veckan så var det också sensommar picknick på stranden med fritids. Eva, doris och Asta och Svea var med och byggde sandslott och ett jättestort hjärta. Det var en helt perfekt sensommar kväll med sol och ingen vind.
I går kväll var jag ute och plockade en halv hink till med Björnbär, de börjar nog sjunga på sista versen nu men lite till skall vi nog hinna plocka.

Jag har fixat lite med låsen på våra uthus så att vi kan låsa om vårt mög vi har där ute.
I kväll har Doris fotbollsträning med VK IT (Vi Kan Inte Förlora tror jag det står för). Det har varit lite dåligt med träning på senare tid så det får vi ta igen i kväll.

Jag tror att kameran har gått i strejk det var länge sen jag la in en bild.......;-) men hoppsan där jom det visst några bilder ändå......